Voor eenvoudige en lekkere gerechten die erg gezond zijn ben je bij Sandra Bekkari altijd aan het juiste adres. In dit snelle recept gaat ze aan de slag met een lekker stukje vis, kerstomaatjes en heerlijke paddenstoelen. Heerlijk simpel!
Voor eenvoudige en lekkere gerechten die erg gezond zijn ben je bij Sandra Bekkari altijd aan het juiste adres. In dit snelle recept gaat ze aan de slag met een lekker stukje vis, kerstomaatjes en heerlijke paddenstoelen. Heerlijk simpel!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Kook Tijd |
20minuten |
Ingrediënten
- 600 gram kabeljauwfilet
- 300 gram shiitake of andere paddenstoelen
- 40 kerstomaatjes
- 4 teentjes knoflook
- 2 rode uien
- 1 citroen
- 1 scheutje witte wijn
- 1 bosje basilicum of oregano
- olijfoflie
- zwarte peper
- grof zeezout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Laat de vis op kamertemperatuur komen en verwarm de oven voor op 180°.
- Snipper de rode ui en knoflook. Halveer de kerstomaatjes en versnijd de champignons in stukken.
- Doe de groentjes in een ruime ovenschaal. Besprenkel met een scheutje witte wijn, wat olijfolie en vers geperst citroensap. Kruid tot slot met peper en zout en meng goed om.
- Besprenkel ook de stukken vis met olijfolie, peper en een beetje zout. Schik ze op de groentjes.
- Laat de ovenschaal ongeveer 20 minuutjes garen in de voorverwarmde oven.
- Serveer met enkele blaadjes verse basilicum. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind