Een simpel toastje is en blijft een uitstekend hapje om tijdens de aperitief te serveren. Je kan er makkelijk mee variëren, het presenteert mooi en het vraagt niet bijzonder veel moeite. Deze zilte toastjes zullen je gasten absoluut bekoren, vooral de zoutige maar smaakvolle tarama zorgt voor een verrassende smaak.
Een simpel toastje is en blijft een uitstekend hapje om tijdens de aperitief te serveren. Je kan er makkelijk mee variëren, het presenteert mooi en het vraagt niet bijzonder veel moeite. Deze zilte toastjes zullen je gasten absoluut bekoren, vooral de zoutige maar smaakvolle tarama zorgt voor een verrassende smaak.
Porties | Prep Tijd |
12toastjes | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
12toastjes | 10minuten |
Ingrediënten
- 12 krokante toastjes
- 100 gram grijze garnalen
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel peterselie fijngesnipperd
- 1 eetlepel tarama Griekse puree van viseitjes
- 4 stengels bieslook
- peper en zout
Porties: toastjes
Ingrediënten
Porties: toastjes
|
Instructies
- Meng de garnalen met de mayonaise en fijngesnipperde peterselie. Breng op smaak met een snuifje peper en een vleugje zout.
- Smeer de garnaaltjes in een keurig torentje op elk toastje.
- Werk elk toastje af met een toefje tarama en twee stukjes bieslook. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind