Porties | Prep Tijd |
8personen | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
8personen | 10minuten |
Ingrediënten
- 200 gram gekookt rundsvlees Soepvlees, bouillievlees, bouillonvlees,...
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels mosterd
- 1 theelepel honing
- 4 zure augurkjes fijngesneden
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Trek het vlees erg fijn, dat gaat het best met je handen. Probeer grote brokken te vermijden, dat is weinig smakelijk.
- Eenmaal alle vlees fijn is, voeg je de mayonaise, mosterd en honing toe. Voeg ook de fijngesneden augurkjes toe en geef een eerste kruiding van peper en zout.
- Roer goed om en kruid verder bij naar wens. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan je ook meer mayonaise (smeuïger), mosterd (scherper) en/of honing (zoeter) toevoegen.
- Serveer met dikke stukken vers bruin brood. Ook lekker op toastjes als aperitiefhapje. Smakelijk!
Deel dit Recept
Sjallotje in snipperen!