Een smaakvol recept | Recepten.be Een smaakvol recept | Recepten.be

 

Recept - Een smaakvol recept

Een smaakvol recept
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Brabantse-worstenbroodjes.nl: een smaakvolle samenwerking tussen een oud ambacht en de nieuwe digitale wereld. Goed nieuws voor Brabanders en niet-Brabanders want vanaf nu zijn de overheerlijke Brabantse worstenbroodjes voor iedereen beschikbaar en hoef je niet meer naar het zuidelijk deel van Nederland af te reizen om deze provinciale lekkernij te bemachtigen. Deze Bourgondische traktatie is lekker en geschikt voor elk moment van de dag: het ontbijt, de lunch, als tussendoortje of borrelhap. Voor jezelf of om te delen met vrienden, collega’s, de buren of je sportteam. Wanneer de bestelling op Brabantse-worstenbroodjes.nl wordt geplaatst, worden de versgebakken worstenbroodjes één maal per week voor het weekend in heel Nederland afgeleverd. Ambachtelijk Brabants worstenbrood voortaan in heel Nederland door de brievenbus!

Brabantse worstenbroodjes: Genieten met een zachte G

Volgens een geheim familierecept bakken we worstenbrood op ambachtelijke wijze dagelijks vers in onze bakkerij in Riel. Via onze webshop verkopen we de worstenbroodjes. Voorheen zijn we begonnen met de normale variant van de worstenbroodjes. Nu zijn hier ook mini’s, koolhydraatarme, pittige en vegetarische bijgekomen.

Brabantse worstenbroodjes

Vers gebakken worstenbroodjes online bestellen kan 24 uur per dag. Vóór woensdag 11.00 uur besteld, betekent vrijdag afgeleverd. Voor iedereen die voor het weekend de heerlijke Brabantse worstenbroodjes in huis wil hebben.

Speak Your Mind

*