De beste organische recepten vind je bij The Sister in Brussel | Recepten.be De beste organische recepten vind je bij The Sister in Brussel | Recepten.be

 

Recept - De beste organische recepten vind je bij The Sister in Brussel

Organisch eten is populairder dan ooit. De voordelen zijn eindeloos en eigenlijk is een organische maaltijd ook veel lekkerder! Bij The Sister, het meest gezellige café van Brussel, strelen ze de zintuigen op de meest verantwoorde manier. Waarom jij voor organisch zou kiezen? Dat lees je hier.

Het is helemaal hip tegenwoordig: organic food. Vooral jongeren kiezen steeds vaker voor organische maaltijden. Bij café The Sister in Brussel weten ze wel waarom. Organisch voedsel is namelijk veel gezonder dan wat je in de supermarkt koopt. In vergelijking met ‘gewone groenten’ krijg je meer vitamine C, ijzer, magnesium en chroom binnen. Daarnaast bevat een organische maaltijd veel meer anti-oxidanten.

Een nog belangrijker reden om te kiezen voor organic food is dat de maaltijden vrij van toevoegingen zijn. Zaken als gehydrogeerd vet en kunstmatige suiker zul je niet tegenkomen wanneer jij van jouw smakelijke onbijtje geniet. Daarmee voorkom je hartziektes. migraine of bijvoorbeeld hyperactiviteit. Ook hoef je niet bang te zijn dat je ziek wordt van alle pesticiden in de gewassen. Wist je dat er zelfs pesticiden zitten in babyvoeding, chips en brood?

Al die redenen zijn natuurlijk belangrijk, maar wat voor veel mensen nog belangrijker is, is hoe de gerechten smaken!  In Brussel vind je café The Sister. In dit café, dat in 2015 is opgericht, staan entertainment én gezonde voeding centraal. In het hart van Brussel geniet je hier van de lekkerste organische specialiteiten, terwijl je geniet van de leukste muziek of bijvoorbeeld meedoet aan een workshop.

Helemaal verantwoord dus. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke lunch of proef de lekkere vegan breakfast. Of je nu graag glutenvrij, vegetarisch of organisch eet, er is voor iedereen iets lekkers verkrijgbaar. Het maakt The Sister hét ideale plekje om elkaar te ontmoeten of een leuk feestje te organiseren. Je kunt je gasten met een gerust hart van alles voorschotelen (ook de bieren zijn zeker een aanrader). Het zero-waste café zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel ook weer naar huis kunt!