Voorzie jouw evenement van de lekkerste hapjes en gerechten! | Recepten.be Voorzie jouw evenement van de lekkerste hapjes en gerechten! | Recepten.be

 

Recept - Voorzie jouw evenement van de lekkerste hapjes en gerechten!

Voorzie jouw evenement van de lekkerste hapjes en gerechten!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ga jij binnenkort een feestje of evenement organiseren in Amsterdam? Ben je hiervoor op zoek naar heerlijke gerechten en hapjes voor jouw gasten? Dan kan het niet misgaan wanneer je jouw feestje voorziet van hapjes en gerechten. Via catering is dit tegenwoordig voordelig te regelen. Als het om eten gaat ben je voorzien van de beste kwaliteit.

Daarnaast kost het organiseren van een evenement veel tijd en energie en kan je jezelf hiermee ontlasten door voor Wim’s Kip Party en catering te kiezen. Voor of na het eten is het natuurlijk heerlijk om jouw gasten te voorzien van kaas óf van Franse salami’s van Monsieur Saucisson. Zoek je naar heerlijk eten waarmee je jouw gasten lekker kunt verwennen in Amsterdam en omstreken? Lees dan snel verder!

Wanneer is het ideaal om Wim’s Kip Party en catering in te schakelen?

Zoek je naar een cateraar in Amsterdam die je kan voorzien van lekker eten en een goede service? Dan ben je op de goede weg! Wim’s Kip Party en catering is namelijk ideaal wanneer je zakelijke of particuliere evenementen organiseert. Jouw buffet, receptie, maaltijd tijdens een vergadering, personeelsfeest, jubileum of opening van jouw bedrijf kan optimaal worden verzorgd.

Ook is het mogelijk om finger food, BBQ’s op locatie, tapas en overheerlijke maaltijden verzorgd te krijgen. Een catering is tevens niet alleen handig voor grote gezelschappen, voor kleine gezelschappen is dit ook erg praktisch!

Buffetten laten aanpassen

Wanneer je een cateraar inschakelt is het mogelijk om jouw buffetten te laten verzorgen naar wens. Zo heb je bij Wim’s Kip Party en catering de keuze uit: Hollandse buffetten, Arabische buffetten, Indonesische buffetten, Italiaanse buffetten, kerst buffetten en Hollandse stamppot buffetten.

Cateraars stellen dus verschillende buffetten beschikbaar waaruit je kan kiezen, maar je kan deze óók aanpassen naar wens. Hiermee is het mogelijk om rekening te houden met eventuele specifieke wensen van jouw gasten en wordt iedereen blij gemaakt.

Barbecue organiseren

Ben je van plan om een barbecue te organiseren? Dit is een uitstekend plan wanneer je in het lekkere weer een evenement organiseert. Een heerlijk worstje met de lekkerste saus maakt élke gast vrolijk! Met Wim’s Kip Party en catering is het mogelijk om een volledige barbecue inclusief kok in te schakelen. Veel cateraars bieden tevens de optie om losse barbecuepakketten te bestellen, die toepasbaar zijn naar wens!

Tapas

Tapas is het culinaire geschenk uit Spanje aan iedereen die van overheerlijk eten houdt. Wim’s Kip Party en catering verzorgt dit dan ook en zorgt ervoor dat deze op locatie geserveerd worden. Hierin wordt er geen onderscheid gemaakt tussen kleine of grote groepen: het is namelijk mogelijk te reserveren tot 20 personen én vanaf 20 personen.

Franse worsten bij het borrelen

Droge Franse worsten zijn niet alleen ideaal wanneer je een borrelmoment op jouw evenement hebt, maar kunnen ook worden gebruikt bij brunch-, lunch- of ontbijtgelegenheden. Deze worsten zijn eigenlijk ideaal voor élk evenement. Wanneer je een evenement in Amsterdam of omstreken organiseert hoef je hier tevens niet ver voor te zoeken.

Monsieur Saucisson is namelijk dé specialist op het gebied van Franse droge worst en is gelegen in het winkelcentrum van Hoofddorp. Lekker dichtbij! Monsieur Saucisson verkoopt meer dan 35 verschillende smaken droge worst. Hierbij kan je denken aan soorten als armagnac/pruim, blauwschimmelkaas, vijgen en walnoot, everzwijn, reebok, stier, hazelnoot en vijgen. Een hele ruime keuze dus!

Deze worsten kan je snel in huis hebben en zijn maximaal twee maanden houdbaar. Dit is ideaal wanneer je ruim van tevoren begint met het plannen van jouw feestje of evenement. Wanneer je echter haast hebt kan je deze binnen één dag in huis hebben.

Laat u uw evenement al voorzien van de lekkerste gerechten en hapjes?

Wil je jouw evenement of feest naar een nieuw culinair niveau brengen? Dan is het een verstandige zet om hiervoor Wim’s Kip Party en catering in te schakelen voor al uw cateringbehoeften. Daarnaast is het aan te raden om jouw gasten te verwennen met de overheerlijke Franse droge worsten van Monsieur Saucisson. Maak er een memorabel evenement van!

Speak Your Mind

*