Ideetjes voor een geslaagd valentijnsetentje | Recepten.be Ideetjes voor een geslaagd valentijnsetentje | Recepten.be

 

Recept - Ideetjes voor een geslaagd valentijnsetentje

Ideetjes voor een geslaagd valentijnsetentje
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Wil jij je geliefde van zijn of haar sokken blazen met een geweldig valentijnsetentje? Zoals je weet gaat de liefde bij de man door de maag, en als je als man kan koken scoor je 9 op 10 keren ook meteen punten!

Weet jij al wat je gaat maken of kan je wel wat inspiratie gebruiken? We hebben eventjes wat ideetjes gezocht om je op weg te helpen.

  • Begin met een romantische cocktail

vie en rougeDe cocktail La Vie en Rouge is sowieso een schot in de roos, want wat is er romantischer dan een cocktail in de kleur van de liefde? Met een Winter Wonderland kan je dan weer origineel uit de hoek komen. Dit aperitiefdrankje is blauw en bevat vodka, rum en kokoscrème. Wil je het basic houden, ga dan voor een Grand Royal. Die is in een wip klaar.

  • Soep met hartjes als voorgerecht

Soep is altijd een goed idee als voorgerecht. Je kan het volledig op voorhand klaarmaken en je hoeft hem de avond zelf dan alleen nog maar op te warmen. Tip: leg er één of meerdere stukjes toast in de vorm van een hartje in. Gegarandeerd een succesvolle verrassing! Die kan je gewoon met een mes uit een toastje snijden of met een drukvorm, als je die in huis hebt. Wil je jouw geliefde extra blij maken? Ga dan voor ons recept voor asperge-tomatensoep. Met deze soep sla je twee vliegen in één klap want er zit asperge en zalm in. Asperge is een natuurlijk afrodisiacum en zalm bevat omega 3, wat werkt tegen depressie. De ideale combo voor een geslaagde avond (knipoog).

  • Love-fish of een hartig vleesgerecht?

steakGa jij voor vis met valentijn? Wat denk je van love-fish ofwel skreifilet met gestoofde prei? Deze vis heeft deze geweldige naam gekregen omdat deze enkel te verkrijgen is vanaf de periode van valentijn (februari) en tot maart/april. Het is een soort kabeljauw, maar dan smeuïger en zachter. Dat wordt niet alleen genieten, maar ook nog eens indruk maken met een geweldig verhaal!

Verwen jij je geliefde liever met een lekker klassiek vleesgerecht? Een hartig stukje vlees, daar worden de meeste mannen – maar ook vrouwen – instant gelukkig van. Een steak-friet, Ierse entrecôte of everzwijnragout met pruimen, het zijn maar enkele ideetjes van heerlijke vleesgerechten die op onze website staan.

  • En natuurlijk… chocolade als dessert

Chocolade doet elk vrouwen- en mannenhart sneller slaan. Afsluiten doe je dan ook zonder twijfel met een chocoladedessert! Kleine cakejes, chocomousse of taart, als er maar genoeg van dit goddelijk goedje in zit, waar of niet?

Wil je graag nog meer indruk maken, schenk hem of haar dan een gepersonaliseerd geschenk van YourSurprise. In deze leuke webshop kan je bijvoorbeeld pralines met foto’s of een kaart gemaakt van chocolade vinden. Zeker en vast traantjes verzekerd!

Ideetjes voor een geslaagd valentijnsetentje, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Speak Your Mind

*