Delicious! | Recepten.be Delicious! | Recepten.be

 

Recept - Delicious!

Delicious!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Wanneer je nooit genoeg kunt krijgen van koken en recepten en daar alles over wilt weten, moet je zeker even kennismaken met Delicous. Of misschien ken je wel iemand die helemaal dol is van kokkerellen? Dan is dit een superleuk cadeau!

Het blad Delicious is speciaal gemaakt voor iedereen die het fijne wilt weten van alles wat er in de keuken gebeurt. Voor iedereen die zijn of haar gasten wilt verrassen met iets dat ze nog nooit eerder geproefd hebben. Delicious laat je zien hoe je het verschil maakt tussen een goede pasta én een verrukkelijke pasta. Tussen een gezellige avondmaaltijd of een culinaire verwentijd.

Ze hebben nu een leuke aanbieding bij Delicous. Vraag het blad driemaal aan en betaal slechts € 17,50. Het abonnement stopt daarna automatisch, dus is Delicous ook een leuk cadeau voor je vader, moeder, broer, zus of beste vriend(in)! Ga snel kijken wat het blad je deze week voor geheimen geeft en stuur ons gerust een foto wanneer je één van de gerechten uit dit blad zelf gemaakt hebt! Veel leesplezier en eet smakelijk!

Delicious!, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*