De luxe keuken trends van 2020 | Recepten.be De luxe keuken trends van 2020 | Recepten.be

 

Recept - De luxe keuken trends van 2020

De luxe keuken trends van 2020
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De keuken is volgens de meeste mensen één van de belangrijkste kamers in een huis. 

Maar deze ruimte is jammer genoeg vaak een grote investering. Een keuken kost gemiddeld tussen de € 5.000 en € 15.000. Hoeveel je werkelijk zal betalen, hangt af van verschillende factoren, zoals je budget, de grootte van de keuken, de gebruikte materialen, de inrichting en de gekozen inbouwapparatuur. Dat is de reden waarom heel wat mensen geld lenen voor een keuken

Ben je een echte keukenprins(es) en mag het voor jou wel wat meer zijn? Velen dromen van een exclusieve keuken, eentje op maat van al je behoeften en verlangens. Wat dacht je van een luxe houten keuken? Of heb je toch een voorkeur voor een luxe hoogglans keuken? Alles is mogelijk! Ondanks alle mogelijke verschillen zijn er een aantal elementen die je standaard terug kunt vinden in een luxe keuken.

 

Apparatuur van topkwaliteit

Luxe keukens hebben een uitstekende kwaliteit en zijn uitgerust met verschillende moderne ingebouwde technische snufjes . Een voorbeeld hiervan is de opkomst van de kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Doordat je geen afzuigkap nodig hebt, heb je meer ruimte in de keuken. Naast de extra ruimte ziet het er ook nog eens strakker en moderner uit.

Een ander nieuw snufje is de Quooker Cube. De kokendwaterkraan die alles kan en koken nog plezieriger maakt. Met de Cube haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water. Deze apparaten maken het werk in de keuken een stuk gemakkelijker én zorgen daarnaast voor een stijlvolle en luxe uitstraling.

Ook de connectiviteit in de keuken blijft zich verder ontwikkelen. Hierbij zien we dat steeds meer ‘slimme apparaten’, die aan WIFI verbonden zijn, met elkaar kunnen communiceren.

 

Trends van nu 

Er zijn twee keukentrends die 2020 gaan overheersen. Als eerste zijn natuurlijke materialen en kleuren in de keuken weer helemaal terug van weggeweest. Heel veel producten en materialen zijn geïnspireerd door de natuur. Denk daarbij aan zeegras, bamboe of maïs en aan hout en marmer. Allerlei houtsoorten worden gecombineerd met metaallakken in brons, goud, messing of koper. Deze combinatie zorgt in je keuken voor een luxe uitstraling met een uitgesproken en warme sfeer. 

De andere trend is een persoonlijke woonkeuken. De keuken wordt niet langer gezien als alleen een functionele plek om te koken. Deze ruimte is het kloppend hart van het huis en brengt mensen samen. Het is niet voor niets dat tegenwoordig in nieuwbouwhuizen de grootste ruimte de keuken is, en niet de woonkamer. Een kookeiland past hier perfect bij en geeft je interieur net dat tikkeltje meer.

Ook zien we in de keukentrends van 2020 dat materialen van de keuken doorgetrokken worden naar de rest van de woning, zodat de keuken opgaat in het interieur. Zo wordt je nieuwe kookplaats nóg persoonlijker. En dat is toch wat je wilt? Een persoonlijke, unieke keuken die perfect past in je huis en interieur.

Ben je overtuigd van een nieuwe keuken, maar wil je graag meer informatie over een eventuele lening? Becam is gespecialiseerd in keukenleningen en het aanvragen van een offerte kost je helemaal niets. 

Speak Your Mind

*