De leukste keuken-kerstcadeaus | Recepten.be De leukste keuken-kerstcadeaus | Recepten.be

 

Recept - De leukste keuken-kerstcadeaus

De leukste keuken-kerstcadeaus
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Nu december begint te naderen, Sinterklaas al onderweg is en ook de Kerstman langzaam zijn spullen begint te pakken, vragen we ons altijd af wat we dit jaar weer eens voor origineels kunnen verzinnen voor onze geliefden. Een fles wijn? Mwah, dat is wat afgezaagd. En een doos bonbons moeten we dit jaar ook maar niet doen.

Wat dan wel? Wel, bij Cookalike hebben ze dit jaar de leukste kerstcadeaus voor iedereen die graag in de keuken staat. En daarvan hebben wij weer de drie leukste geselecteerd. Volgens ons dan, uiteraard. Kijk je even mee?

Bear Hands Ovenwanten

Deze grizzly ovenwanten zijn toch geweldig? Iedereen die graag in de keuken staat, zal zijn ‘klauwen’ liever niet verbranden. Deze ovenwanten zijn gemaakt van geïsoleerd katoen en beschermen je in de decemberperiode en ver daarna tegen die hete ovenschalen! Dit cadeautje is leuk voor zowel je vader, moeder, vriend of vriendin en ook zeker voor de jongste keukenprinsen en prinsessen. Bestellen doe je hier

 

Eland Mok

In de decemberperiode drinken we weer de nodige koppen koffie, thee en warme chocolademelk. In deze Kinto Eland Mok smaakt alles net even iets beter. Deze porseleinen mokken hebben een chique, maar speelse uitstraling en zijn geschikt om in de vaatwasser te doen. Met het grappige staartje is het een welkome aanvulling op een mokkencollectie, maar eigenlijk is hij net zo goed leuk om als decoratie te gebruiken. Er zijn nog meer soorten verkrijgbaar. De Eland Mok bestel je hier.

 

Peper- en zoutstel

Tijdens de kerstmaaltijden staat er sowieso een busje peper en zout op tafel. En om helemaal in de kerst-sfeer te komen, zet je deze toppers op tafel. Je kunt ze het hele jaar door gebruiken, aangezien ze zowel de zomer als de winter presenteren. Geef een beetje extra smaak aan je maaltijd met deze vrolijke smaakversterkers. Het peper- en zoutstel past op iedere tafel en je zult er ongetwijfeld de nodig complimentjes over krijgen. De peper- en zoutstel bestel je hier.

 

Benieuwd naar alle andere keuken-kerstcadeautjes? Check hier de website van Cookalike.

De leukste keuken-kerstcadeaus, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Speak Your Mind

*