De beste zomer-kookboeken | Recepten.be De beste zomer-kookboeken | Recepten.be

 

Recept - De beste zomer-kookboeken

De beste zomer-kookboeken
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De zomer haalt de kok in je naar boven! Hoeveel mensen grijpen de zomer niet aan om eens lekker te gaan kokkerellen? Het blijft wat langer licht overdag, dus iets later eten is geen probleem. En een maaltijd kan ook in een handomdraai gemaakt zijn (en nee, we hebben het niet over de zelfbenoemde barbecue-experts).

Om je nog een duwtje in de rug te geven, hebben we de drie beste zomer-kookboeken voor je op een rijtje gezet. Geen excuusjes meer dus. Ook jij kunt een topmaaltijd op tafel zetten!

Nooit meer diëten

Dat klinkt een beetje te goed om waar te zijn, nietwaar? Sandra Bekkari neemt het Mediterrane dieet als uitgangspunt voor de lekkerste (zomer)maaltijden. Lekker, gezond en vaak weinig calorieën.

 

 Vegetarisch uit het vuistje

Vegetarisch saai? Nou, niet wanneer je dit boek opent. Clarissa Sehn opent een vegetarische wereld voor iedereen die het vlees (wel eens) aan zich voorbij laat gaan. Heel veel praktische tips en veel gerechten die je in een handomdraai klaarmaakt!

 

Genieten van gezonde salades

Wat is er lekkerder dan een mooie zomerdag afsluiten met een salade? Vooral bij hoge temperaturen verslaat haast niets een goede maaltijdsalade. Anne Hjernoe neemt je mee in een boek vol met verschillende salades, met en zonder vlees en vis!

Geïnteresseerd in een ander leuk kookboek? Kijk dan hier.

Speak Your Mind

*