Als je het broodbeleg van je slager of supermarkt een beetje beu bent, is dit recept een absolute aanrader. Het is niet alleen makkelijk en eenvoudig, het is ook heel wat goedkoper en je vermijdt voedselverspilling. Met dit lekkere slaatje wordt jouw lunch een festijn!
Als je het broodbeleg van je slager of supermarkt een beetje beu bent, is dit recept een absolute aanrader. Het is niet alleen makkelijk en eenvoudig, het is ook heel wat goedkoper en je vermijdt voedselverspilling. Met dit lekkere slaatje wordt jouw lunch een festijn!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Kook Tijd |
10minuten |
Ingrediënten
- 200 gram gegaard varkensgebraad als restje
- 200 gram Parijse champignon gehalveerd en in plakjes gesneden
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel graanmosterd
- 1 theelepel geraspte mierikswortel
- boter
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Verhit een klontje boter en bak de plakjes champignon aan tot ze zacht zijn. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Versnijd ondertussen het varkensvlees in kleine stukjes.
- Meng het vlees met de afgekoelde plakjes champignon, mayonaise, graanmosterd en mierikswortel.
- Kruid af naar smaak met peper/zout. Smeer op een dikke plak brood en werk af met enkele blaadjes peterselie. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind