Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
2personen | 10minuten | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
2personen | 10minuten |
Kook Tijd |
10minuten |
Ingrediënten
- 2 krokante kipfilets
- 1 halve ijsbergsalade grofgesneden
- 1 rode mini-paprika In ringen gesneden.
- 1 gele mini-paprika In ringen gesneden.
- 100 gram kerstomaten gehalveerd
- 1 halve komkommer In dunne schijfjes gesneden.
- 1 halve rode ui In dunne ringen gesneden.
- saladekruiden
- 1 el olijfolie
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Start met het bakken van de krokante kipfilets. Giet een beetje olijfolie in een pan en bak ze op een gemiddeld vuur langs elke zijde vijf minuten.
- Terwijl de kip bakt, kan je de groenten snijden en dresseren. Een lekkere salade verdient een mooie presentatie, plaats alles bijvoorbeeld op een grote (snij)plank.
- Begin met een laagje grofgesneden ijsbergsalade en vul beurtelings aan met de andere groenten (paprika, kerstomaten, komkommer en rode ui). Indien je alles netjes verdeelt is mengen (en eventueel smossen) niet nodig.
- Werk de groenten af met wat saladekruiden. Indien je geen mix hebt, kan je makkelijk zelf aan de slag met wat peper, zout, peterselie, selderijzout,... Bovendien kan je deze stap gerust achterwege laten indien je graag een pure smaak wil behouden.
- Ondertussen zouden de kipfilets helemaal klaar moeten zijn. Snij ze in repen van een centimeter breed en strooi nonchalant over de salade. Werk af met een scheutje olijfolie en dien dadelijk op. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind