Op zoek naar een uiterst feestelijk gerechtje met uitgelezen ingrediënten dat toch helemaal niet veel werk vraagt? Zoek niet verder, deze fantastisch lekkere en chique pasta is wat je zoekt. Perfect als voorgerecht of tussengerecht, of aangevuld met groentjes naar wens als hoofdgerecht.
Op zoek naar een uiterst feestelijk gerechtje met uitgelezen ingrediënten dat toch helemaal niet veel werk vraagt? Zoek niet verder, deze fantastisch lekkere en chique pasta is wat je zoekt. Perfect als voorgerecht of tussengerecht, of aangevuld met groentjes naar wens als hoofdgerecht.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 10minuten |
Kook Tijd |
20minuten |
Ingrediënten
- 400 gram linguine
- 16 sint-jakobsnoten
- 50 gram Parmezaanse kaas vers geraspt
- 1 handvol muntblaadjes
- truffelolie
- boter
- zwarte peper
- grof zeezout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking in een ruime hoeveelheid gezouten water.
- Verhit een braadpan. Kruid de coquilles met zwarte peper en grof zeezout. Bak kort aan langs beide kanten in een beetje boter.
- Giet de gegaarde pasta af. Roer er wat truffelolie (niet overdrijven!) en de geraspte Parmezaanse kaas onder. Kruid bij met peper.
- Serveer de pasta met de coquilles, enkele blaadjes munt en eventueel enkele Parmezaan-schilfers. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind