Porties | Prep Tijd |
8personen | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
8personen | 10minuten |
Ingrediënten
- 500 gram kaas Jong of belegen.
- 200 gram radijzen
- 1 takje peterselie
- selderijzout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Snijd de kaas in blokjes. Je kan ook onmiddellijk kaasblokjes kopen, dit is evenwel duurder. Strooi de kaasblokjes nonchalant over een brede schotel of bord.
- Was de radijsjes en snijd alle groen weg. Let op: bewaar de fijne worteltjes deze zullen dienen als staart.
- Snijd langs één kant een dun schijfje af zodat de radijs een vlakke kant heeft om op te rusten. Gooi het stukje dat je wegsneed zeker niet weg. Doe dit in twee en steek de twee helften in een inkeping aan de bovenkant. Zo heb je twee mooie oren!
- Plaats alle 'muisjes' op en rond de kaasblokjes. Werk af met een takje peterselie en wat selderijzout op en rond de kaasblokjes. Laat de kleine gasten maar komen!
Notities
Je kan de kaasplank natuurlijk wat spannender maken door met verschillende soorten kaas te werken. Ook leuk maar minder lekker: voorzie de muizen van oogjes door er twee kruidnagels in te duwen. Die laat je uiteraard niet mee opeten.
Deel dit Recept
Speak Your Mind