Porties | Prep Tijd | Kook Tijd | Passieve Tijd |
250gram | 5minuten | 10minuten | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
250gram | 5minuten |
Kook Tijd | Passieve Tijd |
10minuten | 10minuten |
Ingrediënten
- 4 eieren
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel peterselie gedroogd of vers fijngehakt
- 1 theelepel bieslook gedroogd of vers fijngehakt
- citroensap
- peper en zout
Porties: gram
Ingrediënten
Porties: gram
|
Instructies
- Breng de eitjes aan de kook in een ruime hoeveelheid water. Laat minstens tien minuten koken. Spoel ze vervolgens af onder koud water en laat een tiental minuutjes afkoelen.
- Pel de eieren en hak fijn. Voeg de mayonaise toe (begin met niet te veel) en roer om. Voeg meer mayonaise naar wens toe.
- Breng verder op smaak met een mespuntje zout, een snuifje peper, de peterselie en bieslook. Fris de salade tot slot op met wat citroensap (overdrijf niet, zeker indien je mayonaise met citroen gebruikt) en roer een laatste keer om. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind