VN:F [1.9.22_1171]
please wait...
Rating: 4.3/
5
(4 votes cast)
Zalmglaasjes met garnalen en pesto
Dit hapje combineert klassieke maar heel lekkere smaken. Bovendien ziet het er mooi uit en hoef je er niet veel moeite in te steken. Perfect als je een grote groep bezoekers over de vloer krijgt!
Gerecht
Aperitiefhapje
,
Tapas
,
Voorgerecht
Keuken
Belgisch
,
Europees
,
Wereldkeuken
Gelegenheid
Feestelijk
,
Speciale gelegenheid
,
Voor elke dag
Totale tijd
< 15 minuten
Prijs
< 6 euro
Vlees/vis/veg
Vis
Niveau
Beginner
Porties
Prep Tijd
6
personen
10
minuten
Porties
Prep Tijd
6
personen
10
minuten
Ingrediƫnten
100
gram
gerookte zalm
100
gram
grijze garnalen
4
kerstomaatjes
2
eetlepels
groene pesto
zwarte peper
Instructies
Scheur de gerookte zalm in kleinere stukjes. Maak er in elk glaasje een bodempje mee.
Bestrooi met enkele grijze garnalen.
Snijd de kerstomaatjes in kwartjes en verdeel over de glaasjes.
Breng op smaak met een snuifje zwarte peper.
Werk af met een toefje groene pesto (overdrijf niet) in elk glaasje. Smakelijk!