VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Yoghurt-cupcakes
Wanneer je zin hebt in een zoet tussendoortje maar het niet ziet zitten om lang in de keuken te staan zwoegen zijn deze yoghurt-cupcakes perfect. Ze zijn lekker zacht, heel wat gezonder tegenover traditionele de bereidingswijze en zo klaar!
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
50minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
50minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de yoghurt in een ruime mengkom.
  2. Voeg de bloemsuiker, eieren en citroenzeste toe.
  3. Zeef de zelfrijzende bloem en voeg toe. Meng tot een glad, homogeen beslag.
  4. Voeg tot de slot de olie al roerend en geleidelijk toe.
  5. Verdeel het beslag in cupcake vormpjes (doe de ze niet helemaal vol).
  6. Laat de yoghurt-cupcakes 50 minuten bakken op 180°. Werk eventueel naar smaak af met suiker, fruit, glazuur,… Smakelijk!