VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Quinoasalade met avocado en grijze garnalen
Wil je wat beter op je lijn letten? Dat begint vanzelfsprekend met gezond(er) eten. Een makkelijke eerste stap: laat ’s middags brood en beleg voor wat het is en schakel over op verse slaatjes propvol lekkere maar gezonde ingrediĆ«nten. Geen idee hoe je daar aan begint? Dit recept helpt je op het juiste pad.
Porties Prep Tijd
1persoon 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
1persoon 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Breng de quinoa aan de kook in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat, eenmaal gaar, goed uitlekken en afkoelen.
  2. Versnijd ondertussen de tomaat en de avocado in hapklare stukjes, de mini-paprika in fijne ringetjes. Snipper de lente-ui tot slot fijn.
  3. Meng de versneden groentjes onder de afgekoelde quinoa. Voeg ook de garnalen toe.
  4. Breng de salade op smaak met een scheutje walnoot-olie, wat kurkuma en peper/zout naar wens. Werk af met wat gesnipperde koriander. Smakelijk!