VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
Quinoaslaatje met gegrilde paprika (Colruyt)
Als lichte lunch of verfijnd bijgerecht is dit recept perfect. Smeuïge quinoa wordt simpel maar doeltreffend gecombineerd met kikkererwtjes, gegrilde paprika en rucola.
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Gaar de quinoa in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat daarna uitlekken en afkoelen.
  2. Dep ondertussen de gegrilde paprika’s droog en versnijd in reepjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
  3. Roer de paprikareepjes samen met de kikkererwten, rucola en fijngesnipperde lente-ui door de afgekoelde quinoa.
  4. Werk de salade af met een beetje olijfolie, limoensap, peper en zout. Smakelijk!