VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Pizza Mimosa
Een pizza staat synoniem voor een bodem met tomatensaus, toch? Niet helemaal, je kan immers ook een pizza bianco eten eten. Letterlijk: een witte pizza. Een Mimosa is daar een prima voorbeeld van: met room, ham en maïs maak je een verrassende en lekkere pizza.
Porties Prep Tijd
1pizza 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
1pizza 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Rol het deeg uit. Bestrijk met een dun laagje room (overdrijf niet, dan wordt je pizza zompig).
  2. Kruid met een snuifje peper, zout en wat gedroogde oregano.
  3. Verdeel de gemalen mozzarella over de pizza.
  4. Scheur het plakje ham in stukjes, verdeel samen met de maïskorrels over de pizza.
  5. Besprenkel met een beetje olijfolie en laat een tiental minuutjes bakken in een hete oven (200°). Smakelijk!