Porties | Prep Tijd |
2-3personen | 30minuten |
Kook Tijd |
2uur |
|
|
Had jij al gehoord van zwarte knoflook? Deze unieke kleur krijg je door witte knoflook te laten fermenteren. De scherpe smaak en harde textuur verdwijnt bovendien mee in dat proces. Omdat de knoflook zachter wordt, maakt het dat ook een stuk gemakkelijker om het vel te verwijderen en het is blijkbaar ook heel wat gezonder!
Als jij denkt dat je klaar bent om een stapje verder te gaan in jouw keukencreaties, is het belangrijk om de juiste apparatuur in je keuken te hebben staan. Een echte horeca oven en professionele combisteamer maken jouw leven een stuk gemakkelijker voor gerechten als deze. Je kan natuurlijk zelf kiezen of je voor een grote of kleine oven gaat, met al dan niet extra functies, maar één ding is zeker: jouw ovengerechten, taarten en zelfgebakken brood zullen een pak gemakkelijker bakken! Een oven kan natuurlijk niet alles, dus een combisteamer helpt je ook heel wat verder in de keuken. Met zo’n combisteamer is een van de meest veelzijdige keukenapparaten van het moment. Je kan er namelijk onder meer mee pocheren, koken, bakken en braden én sous vide bereidingen mee klaarmaken. Tijd om jouw keuken wat te upgraden?