VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Gegrilde ananas
Als je na het barbecueën nog zin hebt in een dessertje, is het altijd een goed idee om het vuur wat langer warm te houden. Zo kan je een verrassend lekker en eenvoudig nagerecht klaarmaken door iets zoets te grillen. De absolute klassieker? Ananas!
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 1uur
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 1uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Versnijd de ananas in lange partjes.
  2. Overgiet in een schaal met esdoornsiroop en limoensap. Laat een uurtje marineren in de koelkast, roer nu en dan om.
  3. Grill de stukken ananas op de barbecue tot ze mooi gekleurd en gekarameliseerd zijn. Lekker met ijs, slagroom, of gewoon zo. Smakelijk!