VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
Farfalle met halloumi
Een simpele pasta is de beste oplossing om op drukke dagen snel en lekker te koken. Dat hoeft trouwens lang niet altijd met vlees te zijn. Halloumi, de harde cypriotische kaas die niet smelt, is zalig smaakvol en maakt van deze simpele pasta de perfecte veggie-maaltijd.
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verhit een flinke scheut olijfolie in een kookpot. Fruit de gesnipperde ui met het geplette teentje look.
  2. Voeg de stukjes paprika en courgette toe. Laat enkele minuutjes stoven, voeg dan de tomatenblokjes toe.
  3. Kruid de groentesaus met voldoende paprikapoeder, wat kerriepoeder, peper en zout. Laat enkele minuutjes pruttelen.
  4. Breng ondertussen de pasta aan de kook in een royale hoeveelheid gezouten water.
  5. Versnijd de halloumi blokjes en bak in een klein scheutje olijfolie goudbruin.
  6. Serveer de pasta met een flinke schep saus en de halloumi-blokjes. Werk af met wat gesnipperde basilicum. Smakelijk!