VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Zalmmousse (Colruyt)
Een geslaagde aperitief betekent lekkere en originele hapjes. Dat kan ook met vis, zoals dit eenvoudige maar buitengewoon lekkere recept van Colruyt bewijst.
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Pel de sjalot en snipper met de peterselie erg fijn. Snijd ook de augurkjes in fijne stukjes.
  2. Mix de zalm met de zure room tot een smeuïge massa in een blender. Voeg de gesnipperde sjalot, peterselie en augurkjes toe.
  3. Meng de mousse goed en breng naar wens op smaak met peper en zout.
  4. Serveer in een kommetje met stukjes brood/soepstengels er naast, of smeer op voorhand al op toastjes. Versier tot slot met de preischeuten. Smakelijk!