VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kabeljauw met groene curry en kerstomaatjes (Pascale Naessens)
Het is wonderlijk hoe geweldig veel smaak Pascale Naessens in haar gerechten krijgt met een minimum aan ingrediënten. Deze keer gaat ze aan de slag met groene curry en kabeljauw: een heerlijke combinatie die zodanig weinig werk vraagt dat dit zeker en vast een nieuwe favoriet zal worden.
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe wat olijfolie in een ovenschaal en leg er de kabeljauwhaasjes in.
  2. Meng de groene curry met een flinke scheut olijfolie. Smeer er de bovenkant van de stukken vis royaal mee in.
  3. Halveer de kerstomaatjes en strooi ze rond de stukken vis.
  4. Overgiet met witte wijn tot er een kleine centimeter in de ovenschotel staat.
  5. Laat 25 minuten garen op 180°. Smakelijk!