Op zoek naar een leuk en lekker hapje dat perfect past op jouw gezellige barbecue? Dan is dit recept misschien wel iets voor jou. Deze gevulde champignons zijn heel eenvoudig, origineel en bovenal lekker.
Trek de steeltjes zorgvuldig uit de champignons. Die heb je niet nodig voor deze bereiding, bewaar ze eventueel voor later.
Smeer de de buitenkant van de champignons lichtjes in met wat olijfolie en kruid zacht met een snuifje peper en zout.
Snijd de mozzarella in blokjes en verdeel over de champignons. Probeer de kaas danig te snijden dat één stukje telkens voldoende is om de champignon goed en tot tegen de rand te vullen.
Bestrooi de champignons met wat gedroogde oregano. Bewaar koel tot je barbecue-vuur perfect op temperatuur is.
Bak de champignons gedurende een kwartiertje (of tot de kaas smelt en de champignon gaar is). Bak ze niet op de heetste plek van je rooster, laat ze rustig garen langs de zijkant van je rooster. Smakelijk!